Uitwaaien op Texel 4,5 en 6 februari 2022

Yin-yoga en Do-in omgedoopt tot Do-yin…

Wat is het heerlijk om bezig te zijn met yin-yoga en do-in, we hebben het al omgedoopt naar do-yin! Fijn strekken en je energie laten stromen, ervaren hoe ruim je lijf kan aanvoelen. Daar word je blij van!

We hebben fijn een  weekend gekozen, op het mooie eiland Texel. We verblijven in Grand Hotel Opduin en daar worden we heerlijk verwend.
Het weekend zit ook lekker vol met Do-in en Yin-yoga workshops, aangevuld met andere ontspannende uurtjes en technieken. Je krijgt ook tijd om uit te waaien op het strand of een van de gezellige plaatsjes op Texel te bezoeken.
Vrijdag 19:30 start het programma en zondag zijn we ongeveer 14 uur klaar om weer huis waars te gaan… of lekker nog wat te blijven.

Eerdere jaren…

In 2019 maakten we op zaterdagavond een magische wandeling door de duinen en over het strand, volle maan op zee weerspiegeld. Het weekend 2020 maakten we mee dat de meesten een nachtje langer bleven vanwege de storm Ciara. Zo gebeurt er elke keer weer iets dat ons uitnodigt om de natuur en de energie te ervaren.
Marja en ik (Carla) begeleiden deze dagen met gevoel voor wat er wil gebeuren, altijd in alignement met het programma dat zorgvuldig wordt samengesteld.
Wie is Marja? Neem een kijkje op haar website  

Wanneer:  4-6 februari 2022
Wat: 2 overnachtingen met uitgebreid ontbijtbuffet, 1 diner met 2 drankjes, volledig programma met yin-yoga, do-in, meditatie, en andere workshops vanaf vrijdagavond tot zondagmiddag. Met vrije tijd om van Texel te genieten, of de faciliteiten van Grand hotel Opduin

Investering voor dit heerlijke weekend is € 439,- pp op basis van een twee persoons kamer,
toeslag voor 1 pers.kamer is € 65,-
Je reservering is definitief na een aanbetaling van € 150,-

Tot 1 september 2021 krijg je € 50,- vroeg-boek korting! En je kunt kosteloos annuleren tot die tijd.

aanmelden…

Aanmelden kan bij Marja: Diemarja@gmail.com
Wil je eerst nog een vraag beantwoord hebben?
carla@selfcarecourse.nl

texel zaal overzicht
texel lounge hotel
texel buiten terras
marja en carla holtweijde buiten